Mijn passie voor kleur, materiaal en het creëren van een gezellige woonruimte deel ik graag, door op zoek te gaan naar passende oplossingen van jouw woonwensen. Mijn doel is om de sfeer en indeling te kiezen die bij de bewoner past. Thuiskomen moet als een warm bad voelen.

Danielle van der Laan

Inmiddels heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Na werkzaam geweest te zijn in de makelaardij, als zelfstandig ondernemer en shopmanager in een dames boetiek voor exclusieve dameskleding, ben ik nu werkzaam als Stylist en interieuradviseur bij Smit wonen in sfeer.

Ik word namelijk blij van het samenstellen van een interieur dat laat zien wie je bent. Of je nu gaat (ver)bouwen, verhuizen of samen gaat wonen: het is niet altijd makkelijk om een interieur kloppend te maken. Zeker wanneer er verschillende smaken in het spel zijn! Het is dan fijn als er iemand met je meekijkt die zowel de wensen als de mogelijkheden van de ruimte optimaal benut. Een advies op maat bespaart tijd en keuzestress.

Door mijn ervaring als stylist & interieuradviseur help ik je graag met het zoeken naar passende oplossingen en advies voor je nieuwe woning.

eames lounge chair