Lichtplan

Op zoek naar een lichtplan voor je nieuwe woning of appartement, loft ? Of geven de bestaande lichtpunten niet het juiste licht? Goede verlichting is belangrijk. Niet alleen om in te leven en je goed te voelen maar ook om in te werken . Daarbij, een mooie lamp is een onderdeel van je interieur en kan zo maar dé eye- catcher worden bij binnenkomst. Laat mij je inspireren met mijn passie en werk!

De basis voor een mooi kloppend interieur is een mooi lichtplan. Dit is ook wat je bij een verbouwing of je nieuwbouwhuis als eerste moet aanleveren. Vaak als je nog helemaal geen idee hebt waar alles gaat komen. Ik ga je hierbij helpen!

We plannen een afspraak in bij je thuis of op lokatie om alles te bespreken.

Daarna ga ik aan de slag en maak ik een:

-Moodboard voor de sfeer

-voorlopig lichtplan

Daarna plannen we een gesprek in om alles te bespreken. Als alles akkoord is maak ik:

-het definitieve lichtplan

-maattekening voor de aannemer

-shoplist

€695,-*

*prijs is per ruimte van 50m2

* excl. 21% BTW. Binnen een straal van 10 km is het bezoek gratis.