Met een interieuradvies op maat ben je gegarandeerd van een interieur dat helemaal bij je past. Of je nu precies weet wat je wilt of er nog niet helemaal uit bent: ik kijk naar de ruimte, luister naar je wensen en zorg voor een interieur dat uitstraalt wie je bent.

Ieder persoon, woonwens en budget is uniek. Om die rede is eigenlijk ieder advies maatwerk. Ik kom graag bij je thuis of maak telefonisch een afspraak om te mogelijkheden te bespreken. Om een fijn huis voor iedereen mogelijk te maken biedt ik verschillende diensten aan. Zo heb je gelijk een indicatie van de kosten.


INTERIEURADVIES

2 uur advies bij je thuis voor een vaste prijs.

€250,-*

Dit advies is geschikt voor kleuradvies of een korte woonvraag.

We plannen een afspraak in bij je thuis en dan gaan we samen aan de slag met het bepalen van de kleuren of de eventuele korte woonvraag.

Mocht je liever geen bezoek aan huis willen dan kan dit ook per email of telefoon. Heb je langer de tijd nodig? Geen probleem dan plannen we nog een sessie van 2 uur in of we spreken een extra ander moment af.

* excl. 21% BTW. Binnen een straal van 10 km is het bezoek gratis.

Persoonlijk styling advies.

€345,-*

Heb je advies op het gebied van Interieurstyling nodig? Zit je met veel vragen en kom je niet verder? Ik kom graag bij je thuis kijken. Je kunt dan vragen stellen, en ik zal je direct aanwijzingen en suggesties geven, die je zelf kunt gebruiken. Kleine aanpassingen kunnen vaak grote veranderingen met zich meebrengen.

  • Styling advies en tips thuis (2 uur)
  • Mondelinge inspiratie, ideeën en suggesties.
  • Zoveel mogelijk antwoord op alle vragen.

Uitgebreid 3D interieur plan.

€695,-*

In een persoonlijk gesprek gaan we eerst jou wensen bespreken. Samen doorlopen we jou interieur. Wat vind je wel en niet mooi en welke sfeer wil je creëeren in huis?

  • 2D & 3D plattegrond
  • Indelingsadvies
  • Kleuradvies
  • Meubels en producten

Op aanvraag is het ook mogelijk om een verlichtingsplan te krijgen.

Ik zal je vragen om zoveel mogelijk informatie op te sturen over de ruimte. Plattegronden, bouwtekening en foto’s. Wil je een aantal meubels laten blijven of meenemen naar je nieuwe woning? Geen probleem! Stuur de foto’s mee en ik neem het mee in het ontwerp.

* excl. 21% BTW. Binnen een straal van 10 km is het bezoek gratis.

Brainstorm sessie.

€295,-*

Je hebt wat ideeën en foto’s verzameld, maar ben je op zoek naar feedback? Je hebt bijvoorbeeld vragen over indeling, gebruik van kleuren, materialen en raamdecoratie. Dan kan een brainstorm sessie geschikt voor je zijn.

Je kunt alle vragen stellen en je krijgt direct tips en suggesties die je kunt gebruiken. Verzamel van tevoren zoveel mogelijk vragen en foto’s van de ideeën, zodat we het meeste uit onze tijd kunnen halen.

  • 2 uur advies bij je thuis
  • Mondelinge inspiratie, ideeën en suggesties.

*Bovengenoemde prijzen zijn per ruimte van ongeveer 50m2.


Heb je iets anders in gedachten?

Voldoen bovenstaande diensten niet helemaal aan wat je in gedachten had? Wil je dat ik mee ga shoppen? Of heb je een andere vraag? Ik bespreek graag andere opties met je en je ontvangt van mij een passende offerte.