Interieuradvies

Met een interieuradvies op maat ben je gegarandeerd van een interieur dat helemaal bij je past. Of je nu precies weet wat je wilt of er nog niet helemaal uit bent: ik kijk naar de ruimte, luister naar je wensen en zorg voor een interieur dat uitstraalt wie je bent.

Ieder persoon, woonwens en budget is uniek. Om een fijn huis voor iedereen mogelijk te maken biedt ik verschillende pakketten aan.

PAKKETTEN INTERIEURADVIES


2 UUR ADVIES BIJ JE THUIS VOOR EEN VASTE PRIJS

€150,-*

Kan je net de laatste beslissingen niet zelf nemen of durf je niet te kiezen wat je moet doen met kleur op de muren, de indeling en eventueel aanvulling van meubels. Ik kom bij je langs om advies te geven in 2 uur of meer. Dan gaan we samen aan de slag met het bepalen van de kleuren, de indeling of andere vragen als je die hebt.

Heb je langer de tijd nodig? Geen probleem dan kunnen we nog een sessie van 2 uur inplannen of een extra ander moment afspreken.

*Excl. 21% BTW Binnen een straal van 10 km is het bezoek gratis, daarbuiten 30 cent per km.


BASIS INTERIEURADVIES

€250,-*

Het basis interieuradvies begint met een bezoek aan huis. Na een uitgebreide kennismaking waarin ik de wensen inventariseer en de ruimte beoordeel werk ik het plan uit in de volgende onderdelen:

  • Moodboard/sfeerbeeld
  • 2D Plattegrond
  • Indelingsadvies en tips
  • Kleurenplan

*Excl. 21% BTW Per woonruimte. Na 2 uur kost elk extra uur €75,- Binnen een straal van 10 km is het bezoek gratis, daarbuiten 30 cent per km.


UITGEBREID 3D INTERIEURADVIES

€695,-*

Het uitgebreid interieuradvies begint met een bezoek aan huis. Na een uitgebreide kennismaking waarin ik de wensen inventariseer en de ruimte beoordeel werk ik het plan uit in de volgende onderdelen:

  • Moodboard /sfeerbeeld
  • 2 & 3D plattegrond
  • Kleur advies
  • Presentatie van plan bij jullie thuis

Op basis hiervan kun je zelf aan de slag.

Meerprijs: incl. shoppinglist met meubels en accessoires €200,-

*Bovenstaande prijzen zijn voor ruimtes van max 50m2 zijn de ruimtes groter prijs in overleg. Na 2 uur kost elk extra uur €75,- . Binnen een straal van 10 km is het bezoek gratis, daarbuiten 30 cent per km.