Interieuradvies aan huis

Heb je net een nieuw huis gekocht of plannen om je interieur aan te pakken? Waarschijnlijk heb je nu heel veel vragen. Welke kleuren wil ik op de muren? Wil ik een houten- of beton vloer? Tijdens een interieuradvies aan huis van circa twee uur bespreken we samen jouw interieur wensen. Ik help je met het maken van keuzes en geef tips en ideeën. Ben je enthousiast geworden en wil je na het advies aan huis een uitgebreider interieurplan dan maak ik graag een passende prijsopgave.

-Kennismaking

Bij een interieuradvies aan huis hebben we voorafgaand telefonisch contact. We bespreken samen jouw interieur wensen en ik geef duidelijk aan wat je van het advies kunt verwachten. Ik ontvang graag voorafgaand aan het advies een aantal foto’s van de huidige situatie. Met behulp van deze input bereid ik onze afspraak voor.

-Kleuradvies, tips & inspiratie

Tijdens een twee uur durend advies aan huis kun je al je vragen stellen voor één ruimte. Ik help je met het maken van keuzes, geef interieuradvies en kijk ter plekke naar oplossingen en ideeën. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de indeling, het kleurgebruik, meubels of verlichting. Na circa twee uur zit jij boordevol ideeën en wil je direct aan de slag.  

€250,-*

* excl. 21% BTW. Binnen een straal van 10 km is het bezoek gratis.